Cautare

1873 de rezultate pentru "numere de telefon prahova slanic" (4.64 secunde)
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Sunteti invitati la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie "Amintiri din copilarie", pentru un sfarsit de saptamana plin si o spectaculoasa Parada a teatrelor pentru copii.
Romania, lovita de un CICLON! ... Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A murit de batranete. ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
Trei persoane au fost ranite marti, in zona localitatii Posada, din judetul Prahova, dupa ce masina in care se aflau - un autoturism de interventie pentru verificarea aparaturii medicale - a cazut intr-o rapa.
O tanara voluntar de la ISU Prahova a postat pe TikTok un filmulet in care parodiaza un apel la 112.
Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. ... A fost activat Planul rosu de interventie.
Doua clanuri s-au batut cu bate, topoare si pietre, in Prahova. Un barbat a fost injunghiat
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Adversarii lui Basescu si consilierii lor de imagine pot dormi linistiti. Legatura cu poporul nu este chiar cea mai constanta metoda de marketing folosita de presedinte. Este doar o gaselnita pentru perioadele de criza. O solutie de moment, buna sa creeze spaime colegilor de scena si delicii spectatorilor.
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Palatele romilor din Strehaia au fost luate din nou la puricat de oamenii legii. Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu, si-a dat demisia din functia de comanda, la solicitarea sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul de la "Ferma Dacilor", in urma caruia sapte oameni au murit carbonizat, iar o alta persoana este inca disparuta.
FARCAS) Robert Hastings, despre investigatiile caruia, legate de relatia OZN - arme nucleare am relatat si in precedentele doua numere, anunta in septembrie 2013 ca lucreaza in prezent la un film documentar privind activitatea OZN in zonele in care se afla arme nucleare.
google-analytics.com